Data, kosten en locatie.

De eerstvolgende mindfulnesstraining start op woensdag(avond) 18 september 2019. Deze zit inmiddels vol.
De training bestaat uit 8 bijeenkomsten, wekelijks, maar niet in de schoolvakanties.

Het is mogelijk om een groep aan te melden (minimaal vier personen). In dit geval kunnen de dagdelen en de tijden in overleg worden gekozen.

Een facultatief onderdeel van de training is de zogenaamde “stiltedag”. Op deze dag brengt de groep de dag in stilte door. Er worden oefeningen gedaan en er is mogelijkheid om een flinke wandeling te maken, zonder dat hierbij gesproken wordt.

Er zijn terugkom-avonden waar mensen die de training al eens gevolgd hebben, de gelegenheid krijgen om samen te oefenen.
Aanmelden is noodzakelijk en kan tot een week voor aanvang; de data zijn nog niet gepland, maar worden op deze plaats ruim van te voren bekend gemaakt.
Minimum aantal deelnemers is vier.

Mocht u belangstelling hebben voor de mindfulness- en/of de (zelf)compassietraining of hier informatie over willen, dan kunt u hier uw naam en emailadres achterlaten.

Tarieven:
Voor de trainingen die starten in 2019 gelden de volgende tarieven:

De kosten voor de training zijn € 450,=
De kosten voor de stiltedag zijn € 50,=
De kosten voor een terugkom-avond zijn € 15,=

Locatie.
De training vindt plaats in het Cvites-gebouw op het terrein van “De Fabriek”, de voormalige melkfabriek in Noordbarge. Het gebouw bevindt zich aan de rechterkant van het terrein, er zijn verwijsborden aanwezig. Er is op het terrein volop parkeerruimte en de bushalte bevindt zich op drie minuten loopafstand. Het adres is: Ermerweg 88h in Emmen. Klik hier voor een kaart waarop de locatie duidelijk staat aangegeven.

DSCN0284 IMG_0337

IMG_0336